Lees hier meer over Gijsje Eigenwijsje

Wil jij ook MTB tips en tricks leren van Slow Joe?
En samen een deel van ons MTB parcours rijden?

MTB Clinic

Slow Joe geeft jou tips & tricks om jouw MTB techniek te verbeteren.

Voor kids & ouders

Dit is een korte MTB route van 12 km, speciaal voor kinderen en hun ouders.

Extra verrassing!

Alle kids ontvangen een goodie bag met een verrassing van Gijsje Eigenwijsje!

Stoer Samen MTB-en!

Op verzoek van veel kinderen en families die de MTB Challenge de afgelopen jaren hebben bezocht, of als verblijfsgast op RCN Vakantiepark De Flaasbloem verblijven, komt er nu een kortere MTB route die goed te rijden is voor iedereen die kennis wil maken met mountainbiken. En de Wens van Gijs wil steunen.

Gijsje’s Kids & Family Ride is een route van ongeveer 12 km, die vertrekt vanaf de Flaasbloem, en de deelnemers een deel van het parcours laat rijden van de overige MTB routes. We beginnen eenvoudig en rustig, maar de route eindigt ook met single tracks en een paar mooie tracks die enige stuurmanskunst vereisen. Natuurlijk wordt deze route apart en goed uitgepijld. Met tussenpauze voor een drankje en versnapering!

Praktische informatie
Deelnemers aan de Gijsjes’ Kids & Family Ride kunnen starten om 10.30 uur. (verzamelen om 10:15 bij de start)
De tocht is geschikt voor kinderen van 7 tot 12 jaar , die onder begeleiding van MTB coach Slow Joe, en eventueel ouders / begeleider het parcours afleggen.
Kosten voor kinderen: Gratis

Alle deelnemers dragen een helm! Om 10.30 uur uiterlijk vertrekt Slow Joe, kinderen en ouders mogen zich bij hem aansluiten.

De Wens van Gijs!
Gijs Baeten was een levenslustig, pienter kind dat opgroeide in een warm gezin. Vlak voordat hij op negenjarige leeftijd overleed aan de gevolgen van hersenstamkanker, nam hij het initiatief voor Stichting Gijsje Eigenwijsje. Met als doel: gezinnen van ernstig of ongeneeslijk zieke kinderen een gratis weekje weg aanbieden. Hij gunde hen, net zoals hij had ervaren, een warm rustpunt in een heftige periode.

Om dit mogelijk te maken worden jaarlijks veel sport evenementen georganiseerd om donaties voor Stichting Gijsje Eigenwijsje op te halen. Al jaren steunt Stichting MTB Chaam dit initiatief, jaarlijks gaat een groot bedrag aan opbrengsten naar de Wens van Gijs!

Fiets jij voor Gijs?!
We hopen dat je het stoer en cool vind om te fietsen voor Gijs. Samen met Slow Joe, of samen met je ouder(s) of een begeleider. Ga de uitdaging aan, geniet van het MTB-en… en we zien je graag op zondag 4 oktober 2020!

Prijs: GRATIS (uiteraard is een vrijwillige bijdrage voor Stichting Gijsje Eigenwijsje, van harte welkom)

Dank je wel, alvast!