Plaza bij Camping de Flaasbloem.
logo-RCN-(1)

Camping de Flaasbloem
Flaasdijk 1 4861 RC Chaam
0161-491654

start/finish_DSC4973

Sfeer impressie vorige edities

Bij binnenkomst op de camping word je door parkeerbegeleiders de weg gewezen naar de parkeerplaatsen en vervolgens naar de Plaza. Wij zijn net zo zuinig op je fiets als jij dat zelf bent, daarom werken we met een bewaakte fietsenstalling:

Je ontvangt twee bandjes met gelijke nummers, hierdoor kunnen wij controleren of je fiets ook echt bij jou hoort. Op deze manier kun je je fiets op een veilige manier stallen. Dit bandje geeft je tevens toegang tot de pauzeplaatsen met een uitgebreide bevoorrading en unieke diensten als technische ondersteuning en gratis repatriëring in geval van onherstelbare pech. Naast de polsbandjes en toezicht door onze medewerkers is er ook permanente video bewaking.

LET OP: Zonder overeenkomende nummers wordt een fiets niet zonder meer meegegeven.

Na inschrijving heb je recht op toegang tot de goed uitgeruste pauzeplaatsen met gratis reparatieservice en repatriëring wanneer je niet verder meer kunt.

Op de Plaza kun je starten met een kopje koffie en na afloop kun je op het terras, of bij minder goed weer ook binnen, rustig genieten van onder andere, een (gratis) pannenkoek terwijl je fiets veilig en reeds schoon in de stalling staat. Je fiets is dan schoongemaakt in onze hypermoderne MTB wasstraat met bronwater . Klik hier om onze MTB wasstraat in actie te zien.

het kale frame van RVS met een kunststof rooster
het kale frame van RVS met een kunststof rooster
met bronwater en gerichte nevel weer brandschoon
met bronwater en gerichte nevel weer brandschoon

Om de kwaliteit te vergroten vragen wij onze deelnemers ieder jaar om feedback.